pdfaPilot 6 zorgt voor een gratis PDF/UA-validatie op Mac en Windows

01 okt. 2015

Nieuws

Berlijn. De PDF/UA-validatie in versie 6 van callas pdfaPilot Desktop is gratis verkrijgbaar. Zo kan iedereen nagaan of de documenten overeenstemmen met de ISO-norm voor algemeen toegankelijke gecodeerde pdf-bestanden. pdfaPilot Desktop is beschikbaar op Windows en Mac OS X.

callas software integreerde pdfGoHTML in versie 6 van zijn pdfaPilot-software. pdfGoHTML geeft de structuur van documenten, de leesvolgorde en de alternatieve teksten voor afbeeldingen weer met kleurcodering: ideaal om snel de diagnose te stellen van mogelijke problemen. Voor de eerste keer omvat de controle van PDF/UA-naleving zowel een controle door een machine als een interactieve controle op een sterk geïntegreerde wijze. Na een succesvolle validatie kan een PDF/UA-validatierapport worden gegenereerd.

Iedereen die geïnteresseerd is in de software kan hier een gratis proefversie downloaden van pdfaPilot. Met de proefversie kan je het volledige product twee weken testen, waarbij de PDF/UA-validatie voor onbeperkte tijd gratis beschikbaar blijft.

De volledige versie van pdfaPilot Desktop 6 is verkrijgbaar voor 379 EUR, en kan individuele of – via de batchfunctie – volledige mappen verwerken. pdfaPilot kan worden gebruikt als plug-in voor Adobe Acrobat of als stand-alone applicatie en bevat diverse interessante functies naast PDF/UA-verificatie. Dat gaat van het maken van PDF/A-compatibele pdf-documenten tot de conversie van Office-bestanden en e-mails naar optimale pdf-documenten.

Over callas software

callas software vindt eenvoudige manieren om met complexe PDF uitdagingen om te gaan. Als technologische innovator ontwikkelt en verkoopt callas software PDF technologie voor publishing, print productie en het uitwisselen en archiveren van documenten. callas software helpt agentschappen, uitgeverijen en drukkers om aan de dagelijkse uitdagingen tegemoet te komen, door hen te voorzien van software voor het preflighten, corrigeren en hergebruiken van PDF bestanden voor print productie en electronic publishing. Wereldwijd vertrouwen bedrijven en openbare instanties op de volledig PDF/A compliant en toekomstbestendige archiveringsproducten van callas software. Bovendien is de technologie van callas software beschikbaar als programmeerbibliotheek (SDK) voor ontwikkelaars die PDF optimalisatie, validatie en correctie nodig hebben. Software vendors zoals Adobe®, Kodak®, Quark®, Xerox® en vele anderen hebben de kwaliteit en flexibiliteit die deze callas tools leveren ingezien en hebben ze in hun oplossingen geïntegreerd.

callas software speelt een actieve rol in het ondersteunen van internationale standaarden en neemt deel aan ISO, CIP4, het European Color Initiative, het PDF/A Competence Center en de Ghent PDF Workgroup. Bovendien is callas software stichtend lid van het PDF/A Competence Center, waarvan Olaf Drümmer in oktober 2010 voorzitter werd.

Het bedrijf is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Voor meer informatie, bezoek de callas software website: www.callassoftware.com.

Perscontact

Four Pees
Daniela Mahlke
T: +32 9 237 10 00
daniela.mahlke@fourpees.com
www.fourpees.com

Back to overview