callas software presenteert pdfToolbox 9 op drupa 2016

04 apr. 2016

Nieuws

Berlijn, 4 april 2016 – callas software, marktleider in oplossingen voor geautomatiseerde PDF-kwaliteitscontrole en -archivering, kondigt zijn aanwezigheid op drupa aan. Samen met axaio software, Tucanna en Four Pees stellen ze hun oplossingen voor in de Messe van Düsseldorf, Duitsland in hal 7, stand C19 van 31 mei tot 10 juni.

callas software is verheugd om aan te kondigen dat het zal deelnemen aan drupa 2016, de internationale vakbeurs voor prepress, premedia, printing en publishing.

Innovaties in printing

callas lanceert pdfToolbox 9 dat krachtige, dynamische en gemakkelijk te integreren PDF-verwerking biedt, van snelle visuele inspectie en herstellingen tot verwerking van duizenden bestanden zonder toezicht. Wat is er nieuw in pdfToolbox 9? pdfToolbox was het eerste product dat meer dan zeven jaar geleden variabelen aan PDF-preflighting en -correctie toevoegde; en deze krachtige functie is tegenwoordig wereldwijd één van de onmisbare ingrediënten van moderne prepressworkflows. pdfToolbox 9 biedt nu nog meer flexibiliteit door deze functie uit te breiden om ruimere gebieden te bestrijken en om variabele waarden dynamisch te kunnen wijzigen tijdens verwerking. Met andere prepress-innovaties kunnen achtergrondsobjecten automatisch worden aangemaakt, bv. voor het drukken op transparant materiaal, of ze zijn verwant aan nieuwe ontwikkelingen, zoals CxF voor spectrale gegevens in PDF-bestanden. Kwaliteitscontrole, verhelping van zelfs erg complexe problemen, kleurbeheer, impositie, conversie van en naar PDF en nog veel meer. En dat via betrouwbare Adobe technologie. De technologie van pdfToolbox wordt gebruikt door kleine bedrijven, grote uitgevers en grafimediabedrijven, maar ook door OEM’s, die deze integreren in hun eigen oplossing.

pdfChip is een command-line toepassing voor conversie van HTML naar hoogkwalitatieve PDF met juiste verwerking van CSS en JavaScript. De nieuwe versie die op drupa wordt getoond, bevat een Adobe InDesign-script om snel de vereiste HTML-sjablonen uit InDesign aan te maken. Met een intelligente factuurmodule kan een factuur rechtstreeks worden aangemaakt; het factuursjabloon kan in HTML of Adobe InDesign worden ontworpen. pdfChip ondersteunt alle HTML-functies, maar breidt ze uit om de vereisten te ondersteunen van premedia- en uitvoerprocessen, zoals CMYK, steunkleur, paginanummers, aanmaak van inhoudstafel, XMP-metadata, PDF-standaarden, SVG, MathML, barcodes en meer. Het kan PDF-documenten met één of meerdere pagina’s genereren. Dat maakt pdfChip ideaal voor hoogvolume dynamische PDF-generatie.

pdfaPilot is dé oplossing voor conversie van PDF- of andere documenten en e-mails naar hoogkwalitatieve, doorzoekbare PDF- of PDF/A-bestanden voor archivering op lange termijn. Het maakt gebruik van dezelfde uiterst betrouwbare PDF/A-technologie als Adobe Acrobat en is beschikbaar voor desktopgebruik, via hot folders of voor integratie in bestaande systemen via een command-line interface of een software development kit.

Persoonlijke productdemonstraties

Bezoekers kunnen alle nieuwste innovaties van de producten van callas software ontdekken op de Four Pees stand in hal 7, stand C19. Geïnteresseerden kunnen uitgebreid kennismaken met één van de bovenstaande producten door hier een productdemonstratie te reserveren:

Over callas software

callas software vindt eenvoudige manieren om met complexe PDF uitdagingen om te gaan. Als technologische innovator ontwikkelt en verkoopt callas software pdf-technologie voor publishing, printproductie, het uitwisselen van documenten en voor de archivering van documenten. callas software helpt agentschappen, uitgeverijen en drukkers om aan de dagelijkse uitdagingen tegemoet te komen, door hen te voorzien van software voor het preflighten, corrigeren en hergebruiken van pdf-bestanden voor printproductie en elektronische publicaties. Wereldwijd vertrouwen bedrijven en openbare instanties op de volledig PDF/A compliant en toekomstbestendige archiveringsproducten van callas software. Bovendien is de technologie van callas software beschikbaar als programmeerbibliotheek (SDK) voor ontwikkelaars die pdf-optimalisatie, validatie en correctie nodig hebben. Software vendors zoals Adobe®, Kodak®, Quark®, Xerox® en vele anderen hebben de kwaliteit en flexibiliteit ingezien die deze callas tools leveren en hebben ze in hun oplossingen geïntegreerd.

callas software speelt een actieve rol in het ondersteunen van internationale standaarden en neemt deel aan ISO, CIP4, het European Color Initiative, het PDF/A Competence Center en de Ghent PDF Workgroup. Bovendien is callas software stichtend lid van het PDF/A Competence Center, waarvan Olaf Drümmer in oktober 2010 voorzitter werd.

callas software is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Meer informatie is beschikbaar op de website van callas software: www.callassoftware.com.

Prescontact

Four Pees
Daniela Mahlke
T: +32 9 237 10 00
daniela.mahlke@fourpees.com
www.fourpees.com

Back to overview