pdfToolbox 9.2 is er!

10 apr. 2017

Nieuws

Een kleine, maar uiterst interessante pdfToolbox-update

Berlijn, 10 april 2017 – callas software, marktleider in oplossingen voor de automatische kwaliteitscontrole en archivering van PDF’s, lanceert vandaag een update van zijn pdfToolbox. Versie 9.2 biedt heel wat extra functies. Belangrijkste nieuwe feature: de mogelijkheid om te zoeken naar fix-ups, checks, profielen … in meerdere bibliotheken.

Zoeken in meerdere bibliotheken

Bibliotheken hebben de manier waarop we werken met checks, fix-ups, profielen en procesplannen, drastisch veranderd. Zo kunnen die elementen per product of klant opgeslagen worden, en dat bespaart heel wat tijd. Soms wil je echter iets terugvinden waaraan je hebt gewerkt, maar weet je niet meer waar het is opgeslagen. In pdfToolbox 9.2 krijg je een overzicht van alle checks, fix-ups … én zie je ook meteen in welke bibliotheek ze zich bevinden. Bovendien kan je in het afzonderlijke dialoogvenster ‘Search Libraries’ uiterst gedetailleerde zoekopdrachten uitvoeren.

Een externe teksteditor gebruiken voor JavaScript-variabelen

pdfToolbox 9.2 biedt ook onbeperkte en krachtige mogelijkheden voor JavaScript-variabelen. Tot nog toe kon je variabelen uitsluitend bewerken in een specifiek dialoogvenster in pdfToolbox. Met versie 9.2 kan je variabelen openen in de standaardteksteditor en bewerken met een scripteditor naar keuze. Zo kan je makkelijker gebruikmaken van syntaxiskleuring, codeaanvulling en tools, zoals JavaScript Lint, in die editor.

Andere nieuwe functies in pdfToolbox 9.2

De nieuwe versie van pdfToolbox bevat nog tal van andere extra features:

Beschikbaarheid en prijzen

pdfToolbox 9.2 van callas is onmiddellijk beschikbaar:

Voor meer informatie over productbeschikbaarheid, prijzen, opties of ROI kan je contact opnemen met je lokale reseller of met Four Pees via sales@fourpees.com. pdfToolbox en al zijn functies uittesten? Download een proefversie op www.callassoftware.com.

Over callas software

callas software vindt eenvoudige manieren om met complexe pdf-uitdagingen om te gaan. Als technologische innovator ontwikkelt en verkoopt callas software pdf-technologie voor publishing, printproductie, het uitwisselen van documenten en voor de archivering van documenten. callas software helpt agentschappen, uitgeverijen en drukkers om aan de dagelijkse uitdagingen tegemoet te komen, door hen te voorzien van software voor het preflighten, corrigeren en hergebruiken van pdf-bestanden voor printproductie en elektronische publicaties. Wereldwijd vertrouwen bedrijven en openbare instanties op de volledig PDF/A compliant en toekomstbestendige archiveringsproducten van callas software. Bovendien is de technologie van callas software beschikbaar als programmeerbibliotheek (SDK) voor ontwikkelaars die pdf-optimalisatie, validatie en correctie nodig hebben. Software vendors zoals Adobe®, Quark®, Xerox® en vele anderen hebben de kwaliteit en flexibiliteit die deze callas tools leveren ingezien en hebben ze in hun oplossingen geïntegreerd.

callas software speelt een actieve rol in het ondersteunen van internationale standaarden en neemt deel aan ISO, CIP4, het European Color Initiative, het PDF Association en de Ghent PDF Workgroup. Bovendien is callas software stichtend lid van het PDF Association en zit sindsdien in het bestuur ervan.

callas software is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Meer informatie is beschikbaar op de website van callas software: www.callassoftware.com.

Perscontact

Four Pees
Justine Trio
T: +32 9 237 10 00
justine.trio@fourpees.com
www.fourpees.com

Back to overview