callas pdfToolbox 9.4 nu beschikbaar!

02 nov. 2017

Nieuws

Berlijn, 2 november 2017 – callas software, marktleider in geautomatiseerde oplossingen voor het verwerken en archiveren van PDF’s, lanceert vandaag pdfToolbox versie 9.4. Deze update bereidt de ondersteuning voor van de nieuwe ISO-norm voor PDF-bestanden (PDF 2.0), lost bepaalde problemen op gemeld door de gebruikers en introduceert enkele kleine nieuwe functies in de preflight- en correctiemodule van pdfToolbox.

Wat is er nieuw in versie 9.4?

Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies van callas pdfToolbox 9.4:

Benieuwd naar de andere features van pdfToolbox 9.4?

Beschikbaarheid & prijzen

callas pdfToolbox 9.4 is onmiddellijk beschikbaar:

Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, prijs, opties en return on investment contact op met je lokale verdeler of met Four Pees via sales@fourpees.com. Je kan een volledig functionele evaluatieversie, die beperkt is in de tijd, downloaden op de callas-website.

Over callas software

callas software vindt eenvoudige manieren om met complexe pdf-uitdagingen om te gaan. Als technologische innovator ontwikkelt en verkoopt callas software pdf-technologie voor publishing, printproductie, het uitwisselen van documenten en voor de archivering van documenten. callas software helpt agentschappen, uitgeverijen en drukkers om aan de dagelijkse uitdagingen tegemoet te komen, door hen te voorzien van software voor het preflighten, corrigeren en hergebruiken van pdf-bestanden voor printproductie en elektronische publicaties. Wereldwijd vertrouwen bedrijven en openbare instanties op de volledig PDF/A compliant en toekomstbestendige archiveringsproducten van callas software. Bovendien is de technologie van callas software beschikbaar als programmeerbibliotheek (SDK) voor ontwikkelaars die pdf-optimalisatie, validatie en correctie nodig hebben. Software vendors zoals Adobe®, Quark®, Xerox® en vele anderen hebben de kwaliteit en flexibiliteit die deze callas tools leveren ingezien en hebben ze in hun oplossingen geïntegreerd.

callas software speelt een actieve rol in het ondersteunen van internationale standaarden en neemt deel aan ISO, CIP4, het European Color Initiative, het PDF Association en de Ghent PDF Workgroup. Bovendien is callas software stichtend lid van het PDF Association en zit sindsdien in het bestuur ervan.

callas software is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Meer informatie is beschikbaar op de website van callas software: www.callassoftware.com.

Perscontact

Four Pees
Justine Trio
T: +32 9 237 10 00
justine.trio@fourpees.com
www.fourpees.com

Back to overview