pdfChip 2.0 nu beschikbaar!

17 dec. 2018

Nieuws

Berlijn, 17 december 2018 – callas software, marktleider in oplossingen voor de automatische kwaliteitscontrole en archivering van PDF’s, lanceert pdfChip 2.0. Belangrijke nieuwigheden in deze release zijn onder meer een 64-bitsversie voor Windows, de geoptimaliseerde verwerking van verwijzingen naar afbeeldingen, ondersteuning van extra afbeeldingsformaten en ondersteuning van PDF 2.0!

Uitgebreide ondersteuning PDF-functies

De ISO (International Standards Organization) heeft een belangrijke nieuwe versie van de PDF-norm gepubliceerd: PDF 2.0. Met pdfChip 2.0 voegt callas software nu al ondersteuning toe voor PDF 2.0, waaronder de mogelijkheid om correcte versie-informatie toe te voegen en specifieke ondersteuning voor de nieuwe keuzes op het vlak van zwartpuntcompensatie. Deze release omvat ook meer mogelijkheden voor het instellen van PDF-mengmodi.

Naast de al ondersteunde afbeeldingsformaten (zoals GIF, JPG, PNG ...) biedt pdfChip 2.0 nu ook de mogelijkheid om PSD- en TIFF-afbeeldingen in te voegen in een gegenereerd PDF-document. De toevoeging van verwijzingen naar PDF-documenten zonder kwaliteitsverlies in de gegenereerde output-PDF was uiteraard al altijd mogelijk in pdfChip.

Vlottere & veiligere integratie

pdfChip wordt heel vaak gebruikt in webserveromgevingen, waar veiligheid van groot belang is. Daarom beschikt pdfChip nu over een extra command-lineparameter om de toegang tot remote content al dan niet toe te staan.

Om de verwerkingssnelheid onder Windows te verbeteren is er nu een versie in 64 bit beschikbaar. Op alle platformen worden de verwijzingen naar afbeeldingen en PDF’s op een geoptimaliseerde manier verwerkt om een hoog geheugengebruik tijdens de PDF-creatie te vermijden. Tot slot hebben we de nieuwste versie van de TEC-IT-barcodebibliotheek geïntegreerd voor een nog completere barcodeondersteuning.

Benieuwd naar de bugfixes in deze update? Bekijk dan de release notes:

Beschikbaarheid & prijs

callas pdfChip 2.0 is onmiddellijk beschikbaar. Er zijn vier verschillende licentieniveaus, elk met hun eigen tarief op basis van de functies:

Upgrades naar pdfChip 2.0 vallen onder de Maintenance Agreement. Klanten die geen actief Maintenance Agreement hebben, nemen het best contact op met callas software.

Neem voor meer informatie over beschikbaarheid, prijs, opties en investeringsrendement contact op met callas-distributiepartner Four Pees via sales@fourpees.com. Je kan een volledig functionele proefversie, die beperkt is in de tijd, downloaden op de callas-website.

Over callas software

callas software vindt eenvoudige manieren om met complexe PDF-uitdagingen om te gaan. Als technologische innovator ontwikkelt en verkoopt callas software PDF-technologie voor publishing, printproductie en het uitwisselen en archiveren van documenten. callas software helpt agentschappen, uitgeverijen en drukkers om aan de dagelijkse uitdagingen tegemoet te komen, door hun software te bieden voor het preflighten, corrigeren en hergebruiken van PDF-bestanden voor printproductie en elektronische publicaties. Wereldwijd vertrouwen bedrijven en openbare instanties op de volledig PDF/A compliant en toekomstbestendige archiveringsproducten van callas software. Bovendien is de technologie van callas software beschikbaar als programmeerbibliotheek (SDK) voor ontwikkelaars die PDF-optimalisatie, -validatie en -correctie nodig hebben. Softwarevendors zoals Adobe®, Quark®, Foxit®, Kodak®, EFI®, Xerox® en vele anderen erkennen de kwaliteit en flexibiliteit van deze callas-tools en hebben ze in hun oplossingen geïntegreerd.

callas software ondersteunt actief internationale normen en heeft deelgenomen aan DIN, ISO, CIP4, het European Color Initiative, BITKOM en de Ghent Workgroup. Daarnaast is callas software medeoprichter van de PDF Association.

callas software is gevestigd in de Duitse hoofdstad Berlijn. Meer informatie is beschikbaar op de website van callas software: www.callassoftware.com.

Perscontact

Four Pees
Justine Trio
T: +32 9 237 10 00
justine.trio@fourpees.com
www.fourpees.com

Back to overview