pdfToolbox conform aan Ghent PDF Output Suite 5

08/06/2021
pdfToolbox conform aan Ghent PDF Output Suite 5

De Ghent Workgroup is verheugd te kunnen aankondigen dat callas software pdfToolbox, een krachtige en dynamische oplossing voor de verwerking van PDF-bestanden, geslaagd is voor de kritieke weergavekwaliteitstest voor PDF/X-4-documenten en op die manier volledig conform is aan de Ghent PDF Output Suite 5.

Aangesloten leveranciers kunnen voor producten die conform zijn aan de Ghent PDF Output Suite 5, een compliancelabel van de Ghent Workgroup ontvangen. Om het label te verkrijgen moet de leverancier instructies publiceren voor een geslaagde output met Ghent PDF Output Suite 5 en het bewijs leveren van die output op hun systeem of systemen. Het Process Control Subcommittee van de GWG heeft de outputresultaten in callas pdfToolbox geëvalueerd en volledig conform bevonden.

callas software pdfToolbox – krachtige en dynamische PDF-verwerking

pdfToolbox is een krachtige, dynamische en vlot integreerbare oplossing voor PDF-verwerking, van een snelle visuele inspectie en foutcorrectie tot de volautomatische verwerking van duizenden bestanden. pdfToolbox gebruikt de oerdegelijke technologie van Adobe voor de opsporing en correctie van zelfs uiterst complexe problemen, kleurbeheer, impositie, conversie naar en van PDF en nog veel meer. De technologie van pdfToolbox wordt gebruikt door kleine ondernemingen, grote uitgevers en drukkerijen, maar ook door OEM's, die ze in hun eigen oplossingen opnemen.

In pdfToolbox kunt u PDF-bestanden openen, inspecteren en ermee werken. In pdfToolbox Desktop en de geautomatiseerde versies van pdfToolbox (Server, CLI en SDK) kunt u PDF-bestanden in afbeeldingen omzetten. De ingebouwde rasterfunctie ondersteunt de output naar JPEG, PNG, TIFF of gerasterde PDF-documenten. Bovendien zijn er veel interne functies die rastering gebruiken (bijvoorbeeld tijdens de preflight).

De kwaliteit van de rastering is dus erg belangrijk en de conformiteit van pdfToolbox met de Ghent PDF Output Suite is de perfecte manier om ze te testen.

Dietrich von Seggern, Managing Partner bij callas software: "De Ghent PDF Output Suite is snel aan het uitgroeien tot de norm voor het testen van PDF/X-4-output en de conformiteit van de schermweergave. Bij callas software zijn we erg trots op de conformiteit van pdfToolbox met de Ghent PDF Output Suite. We zetten ons immers elke dag in om onze klanten de beste mogelijke oplossingen voor hun printproductie te leveren. Deze certificering is een bewijs te meer dat we op de goede weg zitten."

Ghent Output Suite 5 - Een eenvoudige manier om uw PDF-workflow te testen

De Ghent Workgroup, een in België gebaseerde internationale groepering van sectorverenigingen, leveranciers, onderwijsinstellingen en experts, ontwikkelt specificaties en definieert regels om te bepalen of PDF-documenten conform zijn voor de levering van kwaliteitsdrukwerk, afhankelijk van de specifieke productieprocessen. De Ghent PDF Output Suite bepaalt of workflows zich volgens de verwachtingen gedragen, zodat de gebruikers fouten snel en eenvoudig kunnen identificeren. De Output Suite omvat testpatches voor compatibiliteitsproblemen die zich in een PDF/X-4-conforme workflow (ISO 15930-7) kunnen voordoen.

Stephan Jaeggi, voorzitter van het GWG Process Control Subcommittee, voegt eraan toe: "Het is van cruciaal belang dat revisie- en goedkeuringsoplossingen de PDF/X-bestanden correct volgens de PDF/X-4-specificatie weergeven. Ook de meeste outputworkflows zijn conform aan de Ghent PDF Output Suite 5. De gebruiker ziet dus in pdfToolbox identiek hetzelfde resultaat als in het gedrukte product."

Aangesloten leveranciers kunnen voor producten die conform zijn aan de huidige versie van de Ghent PDF Output Suite, het compliancelabel van de Ghent Workgroup ontvangen. U vindt de lijst van alle conforme leveranciers en de instructies voor een geslaagde output op onze website: https://www.gwg.org/ghent-pdf-output-suite-5-compliancy

Informatie over jou

Wij hebben je naam en e-mailadres nodig om je onze nieuwsbrief en andere informatie die relevant is voor je product te versturen. Je taal van voorkeur en je land helpen ons om de informatie relevant te houden. (Vragen over je persoonlijke gegevens, bekijk ons privacybeleid!)