callas software lanceert pdfChip-app voor Enfocus Switch

11 apr. 2022

Berlijn, 31 maart 2022 - callas software heeft bekendgemaakt dat de nieuwe pdfChip-app voor Enfocus Switch nu verkrijgbaar is in de Enfocus Appstore. pdfChip is een opdrachtregeltoepassing voor de aanmaak van hoogwaardige PDF’s uit HTML, met volledige benutting van CSS en JavaScript. De toepassing ondersteunt niet alleen alle HTML-functies, maar ook CMYK, steunkleuren, XMP-metadata, PDF-normen, SVG, MathML, barcodes enz. pdfChip kan PDF-documenten van één of meerdere pagina’s genereren en is bij uitstek geschikt voor het genereren van grote hoeveelheden dynamische PDF’s.

Dietrich von Seggern, Managing Director bij callas software: “We hebben geluisterd naar de waardevolle feedback van onze partners en eindgebruikers. Steeds meer callas pdfChip-projecten maken eveneens gebruik van Enfocus Switch voor workflowautomatisering. De nieuwe pdfChip-app voor Enfocus Switch is de ideale manier om de creatie van PDF's met pdfChip te integreren in Switch-flows.”

Printklare PDF’s van hoge kwaliteit maken op basis van HTML

pdfChip is gebaseerd op de WebKit-technologie en rendert je designs snel en foutloos in PDF. Zo kan je 100% compliant PDF/X-bestanden maken (om te printen) of PDF/A-bestanden (om te archiveren) met de kleinst mogelijke PDF-output. Je kan bovendien identiek dezelfde HTML- en CSS-code op het web gebruiken als voor de PDF-aanmaak.

pdfChip heeft een laag instapniveau, want de opdrachtregelinterface is duidelijk en makkelijk aan te leren. Je hoeft geen speciale op XML of XSL-FO gebaseerde template syntax te leren. Je krijgt een volledige gebruikersdocumentatie en een tutorial die een snelle leercurve garandeert.

Geavanceerde ondersteuning voor professionals

pdfChip is ideaal voor de impositie of compositie van meerdere PDF’s. Voor de aanmaak van handboeken en wetenschappelijke publicaties wordt MathML ondersteund, een specificatie voor wiskundige formules en wetenschappelijke inhoud op webpagina’s. pdfChip kan bovendien meer dan 100 verschillende types barcodes aanmaken, zoals 1D-codes en QR-codes. Het gebruik van CSS maakt full styling mogelijk. Zelfs geavanceerde technieken zoals de beperking van de breedte van barcodes worden volledig ondersteund.

De pdfChip-app is gratis verkrijgbaar in de Enfocus AppStore. Klik hier voor meer info en om de app gratis te downloaden.

Back to overview

Gerelateerde producten