Keyboard shortcuts for pdfaPilot

Information

For some functionality callas pdfaPilot offers the possibility to use keyboard shortcuts. callas pdfaPilot Function Short cut Mac Windows callas pdfaPilot Preferences Cmd+, Hide callas pdfaPilot Cmd+H Hide ...
Weiterlesen

Allgemeine Lizenz- und Supportbedingungen

Information

Die Allgemeinen Lizenz- und Supportbedingungen, gültig ab dem 27. April 2015, finden Sie hier. Die Allgemeinen Lizenz- und Supportbedingungen sind auch als PDF-Dokument verfügbar und können hier heruntergeladen werden: Allgemeine Lizenz- u...
Weiterlesen